Η Cst  είναι μια από τις πιο αξιόπιστες μάρκες  ελαστικών στον κόσμο και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα ελαστικών. 

 

       Επιβατικά

               
       


MR - 61
 

 

Μια από τις κορυφαίες επιλογές των οδηγών για πολυτελή οχήματα. Εξαιρετικός συνδυασμός οδηγικής άνεσης και αντοχής. Η μη-κατευθυντική σχεδίαση του πέλματος προσφέρει άνετη κύλιση υψηλής ποιότητας Υψηλή βαθμολογία για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά ομοιομορφίας. 

   
               
       

MD - A1

 

Η καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης, ασφάλειας, αντοχής, ποιότητας κύλισης και οικονομίας Ειδικά σχεδιασμένο για οικονομικά οχήματα. Ο ιδανικός συνδυασμός μεταξύ απόδοσης και τιμής. Μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής του πέλματος. 

   
               
       

AD - R8 

 

Εξαιρετικός συνδυασμός οδηγικής άνεσης και αντοχής. Η μη-κατευθυντική σχεδίαση του πέλματος προσφέρει άνετη κύλιση υψηλής ποιότητας Υψηλή βαθμολογία για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

   
               
               

 

Επίσημος συνεργάτης  της εταιρείας  MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS

 

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μια επιτυχημένη εταιρεία. Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας διεξάγει διαρκώς έρευνες αγοράς, ενώ συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του κλάδου και με κοινωνικό σκοπό . Ακολουθούμε στρατηγικές ανάπτυξης με πρωτοτυπία, ενώ στόχος μας είναι να ενδυναμώνουμε τις επιχειρηματικές μας δυνατότητες με κάθε τρόπο. 

Υπηρεσίες

  Service & Επισκευές

  Μεταφορά

  Κτέο

  Πλυντήριο

  Μεταχειρισμένα

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

(UA-38546646-1)