Ελαστικά υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για όλες τις συνθήκες.

Για 100 χρόνια General Tire υπήρξε ηγέτης της καινοτομίας, εισαγωγή νέων μορφών τεχνολογίας και να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και να προστατεύσει ότι αγαπάμε με προϊόντα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για όλες τις συνθήκες.

 

               
       

ALTIMAX COMFORT

 

 Επιπλέον, η νέα σύνθεση πέλματος σιλικόνης εγγυάται χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το νέο ελαστικό με πρωτοποριακή σύνθετη τεχνολογία και τεχνολογία περιγράμματος για υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το νέο General Tire Altimax Comfort είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για την άνεση 

 

 

               
       

ALTIMAX HP

 

Ισορροπία απόδοσης υψηλής απόδοσης, πρόσφυση σε συνθήκες υγρού και ελαφρού χιονιού με εξαιρετική διάρκεια πέλματος

   
               
       

ALTIMAX RT 

 

Το κομψό σπορ ελαστικό καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν παρέχει μια ήσυχη, άνετη διαδρομή συνδυαζόμενη με όλο το χρόνο έλξη και εκτεταμένη διάρκεια ζωής

   
               
       

ALTIMAX SPORT 

 

Το νέο ALTIMAX SPORT εγγυάται την ακριβή απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και την ασφαλή οδήγηση σε δρόμους σε υγρό ή στεγνό δρόμο.Η σύγχρονη ένωση πέλματος από σίλικα γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην υγρή απόδοση και την αντίσταση κύλισης, δίνοντας.Μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος.Ακριβής ανταπόκριση διεύθυνσης και ασφαλής οδήγηση σε δρόμους περιελίξεων.Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλη απόσταση σε χιλιόμετρα.

   
               
        ALTIMAX WINTER PLUS    
               
               

 

Επίσημος συνεργάτης  της εταιρείας  MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS

 

 

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μια επιτυχημένη εταιρεία. Ακολουθούμε το πνεύμα,τη φιλοσοφία και τις τεχνολογικές επιταγές της σύγχρονης εποχής. Διεξάγουμε διαρκώς έρευνα αγοράς ενώ συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες με κοινωνικό σκοπό σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας. Ακολουθούμε στρατηγικές ανάπτυξης με πρωτοτυπία και δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών στους πελάτες μας.

    Υπηρεσίες

  •   Service & Επισκευές
  •   Μεταφορά
  •   Κτέο
  •   Πλυντήριο
  •   Μεταχειρισμένα

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

(UA-38546646-1)